Trainingsvormen

Axolot biedt verschillende trainingsvormen aan, passend bij elke leerwens.

Open inschrijving

Bij open inschrijvingen worden trainingen op vooraf vastgestelde data gegeven. De deelnemers volgen de training met medewerkers van verschillende bedrijven en organisaties. Het voordeel van deze trainingsvorm is de interactie tussen de cursisten, waarbij de deelnemers praktijkervaringen kunnen uitwisselen.
De docent streeft er vanzelfsprekend naar zo veel mogelijk tegemoet te komen aan individuele leerwensen.

Maatwerk

Naast de open inschrijvingen verzorgt Axolot ook maatwerktrainingen. In nauw overleg met de opdrachtgever wordt het doel en de inhoud van de training vastgesteld. Op die manier sluit de training perfect aan op uw opleidingsbehoeften. Alles is bespreekbaar: inhoud, plaats, tijd, materiaal en vorm.

Cursusaanpak 2.0

Axolot heeft een nieuwe manier van het aanbieden van trainingen opgezet die bestaat uit een combinatie van begeleide zelfstudie en klassikaal onderwijs. Daarmee voorzien wij in de behoefte van onze klanten die niet altijd medewerkers naar een meerdaagse cursus kunnen sturen. Lees hier meer over deze aanpak

FiT

De meeste trainingen worden overdag gegeven van 9:00 tot 17:00 uur. Een FiT-training benut ook de avonduren op alle dagen behalve de laatste dag. Op die manier wordt het aantal kalenderdagen dat u aan de training besteedt minder, terwijl het aantal trainingsuren hetzelfde blijft.

Hoe het werkt:

  • U volgt in 3 FiT-dagen een training waar normaal gesproken 5 dagen voor nodig zijn.
  • De training bevat hetzelfde aantal lesuren als een conventionele training die over 5 dagen verspreid is.
  • De eerste 2 dagen loopt de training van 9:00 tot 21:00 uur, de derde dag van 9:00 tot 17:00 uur. Diner op de langere dagen is natuurlijk inbegrepen.
  • Effectief bent u dus maar 3 dagen afwezig van uw werk.
  • Als u overnacht hoeft u maar 1 keer te reizen naar onze trainingslocatie.

FiT betekent Five in Three, omdat deze vorm het meeste voorkomt. Behalve Five in Three kunnen ook andere vormen voorkomen, zoals een 3-daagse training die in 2 dagen wordt gegeven of een 2-daagse in 1 dag.
FiT is hoe u zich voelt tijdens de training: FiT-trainingen worden ervaren als een intensieve, maar verfrissende onderdompeling.
FiT duidt eveneens op een precies passende training voor elke deelnemer.
FiT: Flexibele, innovatieve Trainingen!

Desgewenst kunnen wij hotelovernachtingen voor u boeken in een hotel op loopafstand van de vestiging waar u de training volgt. De meeste deelnemers maken gebruik van deze optie.

watersplash.jpg